Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az jó vagy rossz, ha már...

Az jó vagy rossz, ha már nincs kedvem ide ismerkedős kérdést kiírni?

Figyelt kérdés
teljesen elment már a kedvem,mert 90%-ban mindig olyan lányokba botlok,akik nem jönnek be semmilyen szempontból , és azt érzem,hogy már felesleges próbálkoznom itt. Azért kezdtem itt próbálkozni vagy 1 éve,mert igaziból is felhúztak párszor ilyen kedvesebb leányzók. Most vagy az lesz hogy nem próbálkozok már sehol vagy összekapom amgam és megyek megint discoba mondjuk mint régen?! Nem tudom mit kéne.. Más hasonló helyzetben? Annyi,hogy most vettem egy elég jó kocsit lehet igaziból is másképp fog menni a dolog, még ha bunkóznak is csak kiröhögném őket valószínűleg.. De valahogy ehhez sincs most kedvem :\

2014. szept. 16. 22:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ember szokj hozzá,hogy nem létezik olyan, hogy normális lány, nő, ezek annyira logikátlanul, önzó, hisztis módra működnek, hogy nem csodálom, hogy nekem is csak szexre kellenek már
2014. szept. 16. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!