Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek, ha ilyen...

Ti mit tennétek, ha ilyen helyzetbe kerülnétek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nos...Van egy srác akivel kb. egy hónapja ismerjük egymást,közös baráti körből kifolyólag.. Már az első találkozásunkkor észrevettem hogy tetszik nekem, és utána erről csak még jobban meggyőződtem, és a srác is erről árulkodott a saját részéről a pillantásaival, és szavaival.. Kettesben még nem sikerült lennünk,de mint már az előbb említettem a haveri körrel igen..Most hétvégén megyünk megint barátokkal erre arra és ott lesz ő is..

Mi legyen a következő lépés? Ti mit tennétek a helyemben?

Én 15-20 közötti

Ő 20-25 közötti

Köszönöm előre is a segítségeket.

2014. szept. 16. 19:55
 1/1 anonim ***** válasza:

ha nem töltötted be a 18 -at akkor semmit ne tegyél mert büntetendő és ő fog ülni ha valaki rossz indulatú veletek.Nem vicc soha többet nem lehet normális élete.

Ha betöltötted a 18-at akkor keresd a tekintetét, üllj mellé, sétálj mellete az utcán.Találj ki olyan progit vagy feladatot amit csak ö tud megoldani és itt a lehetőség h kettesben legyetekPL:ha tud gépet javitani, telepíteni akkopr kérd meg h csinálja meg.

2014. szept. 16. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!