Miért vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves srác vagyok,és volna 1 kérdésem.Tiniként volt 1-2 csajom,éves szinten 3-4 bnő mindig lehetett volna,ha én vagy pedig ő nem szarja el az ismerkedést.Bulizni sose jártam mert zavart,hogy pattanásos vagyok,és mivel nem voltunk sose gazdagok nem igazán volt bulizára alkalmas ruhám.Még tanulok szóval ez nem változott,de nemis ez a lényeg. Ilyen idősen meg még tiniként is mások egyfolytába buliznak + csajoznak,én meg egyikre sem érzek késztetést.Csaj témára vonatkozóan nem vagyok homo csak egyszerűen tényleg nem érzem szükségét most bnőnek.Miért lehet ez,hogy egyikre sem tartok igényt ? :/2014. szept. 16. 19:11
1/1 anonim válasza:
Olyat kérdezel, amire az őszinte és igaz válasz unalmas lesz. Mert minden ember más, mindenkinek mások az igényei.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!