Mit csináljak? Hogyan ismerjek meg embereket?
Én sem vagyok valami nyílt típus, és ez összefüggésbe hozható azzal hogy még kisebb koromban rossz társaságban voltam, akikkel csak azért voltam együtt mert nem volt más. Lenéztek, folyton én voltam a célpont akit lehetett csesztetni, minden önbizalmamat elvették. Utána az iskolában másokat is megismertem, és már hosszú ideje elszakadtam ezektől az emberektől, de még mindig nem érzem magam olyannak mint a többiek. Visszahúzódó vagyok, pedig azóta barátnőm is volt aki kellő önbizalmat öntött belém viszonylag hosszú időn át.
Csak azt tudom tanácsolni hogy válassz egy számodra szimpatikusabb társaságot, és kezdj közeledni feléjük. Én is ezt tettem, és egyszer csak azt vettem észre hogy elhívtak magukkal koncertre, érdeklődni kezdtek felőlem és ez jól esik, megadja a kellő lendületet. Egy baráti társaság meg is védhet téged a régi, rossz ismerőseidtől, így nem kell kerülnöd a bulikat.
Utolsónak egy kérdés: Hogy lehet önbizalmat önteni a másikba?
Én is félek ismerkedni, mivel szinte csak komoly dolgok érdekelnek, humorzsák oldalam alig van, igy eleinte és később is félek attól, hogy a lány ez miatt visszautasit, sokszor megtörtént már... És sajnos van egy rossz hirem, önbizalmat csak úgy lehet szerezni, hogy amitől félünk legyőzzük. Jelen esetemben oda megyek egy ismeretlen csajhoz 20+, aki megtetszik és megmondom, hogy megtetszettél a tömegből, ezért kellett idejönnöm hozzád. Na pá sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!