Tényleg olyan gáz, elítélendő hogy azért nem ismerkedek egy lánnyal, mert cukorbeteg?
Öcsém barátnője is cukorbeteg, de soha nem volt hátrány emiatt a kapcsolatukban.
Jó nagy idióta vagy, ha neked ettől függ egy kapcsolat. Az egészséges gyerek meg nem ezen múlik. ÖröklődHET, de nem készpénz, hogy fog is.
Ha egy egészséges nőtől ne adj isten beteg gyereked születik, azt eldobod?
Ha egy egészséges nőtől ne adj isten beteg gyereked születik, azt eldobod?
Valószilnő, nekem nagyon fontos a tökéletes génállomány
De jót röhögtem... :-) "Nekem fontos a tökéletes génállomány." Eleve nem rendelkezhet a majdani gyereked tökéletes génállománnyal egy ilyen apával. :-)))))))))))
És mi van akkor, ha a tökéletes feleséged (akit nyilván a legmesszebb felmenőjéig letesztelt genetika ügyileg mielőtt teherbe ejted - mert mint tudjuk (ugye tudjuk???) a cukorbetegségre való hajlam örökölhető!!! - szül neked egy gyereket, aki ne adja úristen 5 évesen cukorbeteg lesz? Kidobod a kis génhulladékot???
Nagy az Isten állatkertje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!