Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg olyan gáz, elítélendő...

Tényleg olyan gáz, elítélendő hogy azért nem ismerkedek egy lánnyal, mert cukorbeteg?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy aranyos lánnyal, csinos, meg minden jó, de nem nagyon szeretnék vele tovább ismerkedni, mert egyes típusú cukorbeteg. Sok baj van egy cukorbeteggel, vigyázni kell rá stb. Ez a betegség igenis genetikailag öröklődik és én egészséges gyerekeket szeretnék.
2014. szept. 15. 18:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hát ez szerintem egyáltalán nem korrekt de ha így is gondolod ne mond meg neki azzal összetörnéd szegényt.
2014. szept. 15. 18:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém barátnője is cukorbeteg, de soha nem volt hátrány emiatt a kapcsolatukban.

Jó nagy idióta vagy, ha neked ettől függ egy kapcsolat. Az egészséges gyerek meg nem ezen múlik. ÖröklődHET, de nem készpénz, hogy fog is.

Ha egy egészséges nőtől ne adj isten beteg gyereked születik, azt eldobod?

2014. szept. 15. 18:59
 13/23 A kérdező kommentje:

Ha egy egészséges nőtől ne adj isten beteg gyereked születik, azt eldobod?

Valószilnő, nekem nagyon fontos a tökéletes génállomány

2014. szept. 15. 19:03
 14/23 anonim ***** válasza:
Valószínű a tiéd sem az, beteg gyerek bárkitől születhet, úgyhogy nyugodtan felkötheted magad.
2014. szept. 15. 19:04
 15/23 anonim ***** válasza:
Tökrészeg vagy, Superman, menjél most már aludni! :)
2014. szept. 15. 19:08
 16/23 anonim válasza:
Az első barátnőm alacsony vérnyomásos volt és annak ellenére megérte mert szeretem és volt kit féltenem
2014. szept. 15. 19:19
 17/23 anonim válasza:
100%
A gáz az egészben hogy már eleve te magad is genetikailag selejt vagy:/ szóval igazából ezt nehéz lenne még egy egészséges nőnek is feljavítani.
2014. szept. 15. 19:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Mert ha csak rajtad múlna, biztos tökéletes gyereked lenne, hiszen te is az vagy! Ugye?
2014. szept. 15. 19:40
 19/23 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy cukorbeteg anyától cukorbeteg gyereknek ugyanannyi esélye van, mint nem cukorbetegnek.
2014. szept. 16. 11:07
 20/23 anonim válasza:

De jót röhögtem... :-) "Nekem fontos a tökéletes génállomány." Eleve nem rendelkezhet a majdani gyereked tökéletes génállománnyal egy ilyen apával. :-)))))))))))

És mi van akkor, ha a tökéletes feleséged (akit nyilván a legmesszebb felmenőjéig letesztelt genetika ügyileg mielőtt teherbe ejted - mert mint tudjuk (ugye tudjuk???) a cukorbetegségre való hajlam örökölhető!!! - szül neked egy gyereket, aki ne adja úristen 5 évesen cukorbeteg lesz? Kidobod a kis génhulladékot???

Nagy az Isten állatkertje!

2014. szept. 23. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!