Ismer valaki Budapesten illetve környékén orosz vagy román fiúkat?
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 22:03
11/15 A kérdező kommentje:
ROMÁN, nem romániai magyar(székely) és nem cigány, van közte külömbség (nem mintha egyikkel is bajom lenne!)
És rasszista kommenteket meg gyűlölködést NEM KÉREK, nem vagyok rá vevő!!! kössz!
2014. szept. 29. 21:32
12/15 anonim válasza:
Rasszista embereket nem kér a rasszista kérdező, értsétek már meg! Hogy lehettek ennyire csökkentett képességűek?
Amúgy hol volt itt "rasszista válasz"? Tisztában vagy a szó jelentésével? Gondolom valami lakótelepen nevelkedett szakmunkást kegyelem kettessel elvégzett kislány vagy, aki nagyon különleges akar lenni azzal, hogy olyan nép fiaival jön össze, akik halomra irtották a magyarokat csupán heccből.
Gratulálok a szellemi színvonaladhoz! Ellenben, Romániában sok román fiú van, szerintem jobb lenne neked ott, itt úgy sincs rád szükség.
13/15 anonim válasza:
Hät bocsi,nekem csak nagyapäm volt román..
14/15 anonim válasza:
román vagy székely egyre-megy..bár a román jobb egy fokkal mint a semmittevő naplopó bizniszelő székely aki az anyját is eladná... rem találsz ilyet s téged is elad :)
15/15 A kérdező kommentje:
téged utolsó inkább le kellett volna nyelni:D hülyevagy ülj le.
2014. okt. 10. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!