Budapest környéki intelligensebb fiúk ismerkedni? 16/L
Figyelt kérdés
Szívesen ismerkednék NEM izomagyú srácokkal. Írhatnak művészetet, zenét kedvelők, vagy csak egyszerűen gondolkodó fiúk. Szóval elsősorban nem a külsőt nézem..
Kicsit önbizalomhiányos, de alapvetően kedves lány vagyok. Kissé telt alkatú vagyok, de kövérnek, csúnyának nem mondanám magamat. Lehet, hogy itt reménytelen, de komolyabb kapcsolatot szeretnék :)
2014. szept. 14. 18:46
2/9 anonim válasza:
És ha pont budapesti vagyok? :)
3/9 anonim válasza:
És ha jól nézek ki, helyes vagyok, szeretem a zenéket, a japán kultúrát (igen az animéket is), érettebben gondolkodok, mint a kortársaim akkor már nem írhatok? :( 17/f
4/9 A kérdező kommentje:
Privátban lehet írni, max kor 18 :)
2014. szept. 14. 18:51
5/9 anonim válasza:
Akik irni fognak: pattanás képű, ronda szex hiányos fiuk :DD akik miközben veled beszélnek verik :DD
6/9 anonim válasza:
Hát itt nem valószínű hogy fogsz találni.
7/9 A kérdező kommentje:
Egy próbát azért megér... Elég, hogyha egy akad
2014. szept. 14. 19:07
8/9 anonim válasza:
konditerembe járok, izmos vagyok. kiestem? :)
9/9 anonim válasza:
Jelentkeznék a hirdetésre!
Mit gondolsz?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!