Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, miért nem vagytok...

Lányok, miért nem vagytok vevők az ilyen férfiakra?

Figyelt kérdés

Nos, mint gondolhattátok, itt magamra írom le, igyekszem minél tömörebben.

Külső: magas, szálkásan izmos, barna hajú, kék szemű, kicsit szőrösebb típus vagyok, szóval nem az a borotvált felsőtestű csupasz éticsiga kinézet. Általában enyhén borostás, de nem igénytelen, ápolt külsejű vagyok.

Belső: Kitartó, határozott, precíz, ha valamit elkezdek, befejezem, jó humorú, kimondom, amit gondolok, ki tudom mutatni, ha érzek valamit, persze nem csöpögős módon, hanem férfiasan. Őszinte vagyok, általában jóindulatú, kedves pedig csak azokkal, akiken látom, hogy megérdemlik.

Hirtelen ennyi. 17-28 közötti lányok írják le a véleményüket, ha lehet, aki ezen kívül esik, annak felesleges. Köszi!

2014. szept. 14. 16:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Leírás alapján nincs gond veled. Aztán megismer az ember, ki tudja, mi jön...
2014. szept. 14. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Nos mindenképpen pozitív pont nálam az, hogy egyenes vagy az emberrel, mert én ezt is várom el egy embertől, mert én is belemondom a másik szemébe, ha valami zavar. Plusz pont mindemellett, hogy nem vagy csöpőgős, mert azzal a avilágból ki lehetne kergetni, de ezt ne tessék a romantikával összekeverni, mert nem mindegy! :) Nem mellesleg kellene a korod, hiszen azért az sem árt.. :) Az utolsó válaszolóval egyetértek, miszerint ezek a jó tulajdonságaid... :) Ha viszont neked mondjuk azok az úgynevezett plázacicuskák jönnek be kedves, akkor ne is csodálkozz, hogy nem jössz be nékik. Olyanoknak a kis langyikinézetű, kis papucsok kellenek. :) Én mondjuk mindig is a különlegességet kerestem. Hogy őszinte legyek unom az átlagot. Nem szeretem a tucatot, az nem jó, ami mindenkinek van. Milyen ciki már, hogy ha lemegyek egy forró nyári napon a Balatonra és elhajítok egy kavicsot, három ugyanúgy kinéző pasit találok fejbe... Hmm inkább nem kell, Köszönöm. Mondjuk én sem vagyok egy mindennapi csajszi, de ez egy más probléma. :)

De ez persze csak egy szuggesztív vélemény. :) 18/L

2014. szept. 14. 17:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Mert ez egy rakás f-szság, azért.

Senkit nem érdekel, mennyire vagy precíz, meg mennyire barna a hajad, nem ettől akarlak majd lesz-pni.

2014. szept. 14. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!