Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 2 lányt is szeretek. Miért...

2 lányt is szeretek. Miért van, hogy az első ezt mondta, mikor őt jobban, a másodikat pedig úgy érzem, hogy csak pótló?

Figyelt kérdés

Hogy érthető legyen az 1-es lány az, aki életemben először tetszett, de nem viszonozta eleinte, én nyomultam, ő pedig nem tudott elképzelni barátságnál többet, ezért elhatároztuk, hogy a legjobb lesz ha elfelejtjük egymást. A 2-es lány pedig véletlenül ismerkedtem össze, mert a buszról való leszálláskor elhagyta a bérletét. Vele össze is jöttem és alakulnak a dolgok, hamarosan bemutat a szüleinek is.

Ma viszont összefutottam az 1-es lánnyal és bementünk a helyi cukrászdába. Nem tudom mi ütött belém, de elbúcsúzáskor elmondtam neki, hogy még mindig szeretem, ő pedig csak annyit reagált, hogy ne nehezítsem meg az ő dolgát, mert neki is nehéz volt elfogadni, hogy elszúrta az ismerkedést velem, mert még nem volt kész, de most már törődjek a 2-es lánnyal és szeressem őt is annyira, mint őt. Én viszont nem tudok elszakadni tőle.

2014. szept. 14. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát.Hülye vagy, ez van :D Én is az vagyok, szóval pacsi.
2014. szept. 14. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg az elso lannyal akarsz lenni, hivd el egy csondesebb helyre, es mondd el neki hogy csak helyette szereted a masodik lanyt.
2014. szept. 14. 15:14
 3/7 A kérdező kommentje:
De hiába áll most már készen egy kapcsolatra, én is hülyén viselkedtem vele és már így is kínos. Régebben annyi kört futottam nála. Ő azt mondta, hogy legyek a másikkal boldog.
2014. szept. 14. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
3 Engedd el a második lányt.Vagy az 1-el kezdj, vagy inkább kis ideig légy egyedül.
2014. szept. 14. 15:20
 5/7 anonim válasza:
Maradj a 2 lánnyal! Ugyanis ha az elsöt igazán szereted/szeretted volna nem szerettél volna bele egy másikba:)
2014. szept. 14. 15:25
 6/7 A kérdező kommentje:
De úgy érzem, hogy a másodikkal csak azért vagyok, mert az első lemondott rólam.
2014. szept. 14. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:
6 Erről beszéltem. Szépen köszönj el a másodiktól, csak szamár volt/van/lesz. Megérdemli, hogy olyan férfivel legyen, akinek jelent is valamit.
2014. szept. 14. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!