Lányok, ti hogyan szoktatok viselkedni ha valaki odamegy az utcán és bókolni próbál?
Kettes: miért nem csak annyit mondasz, hogy
"Aggyá' pénzt kévéra!"
?
Úgy nem kellene végighallgatnod sem...
Engem ez egy nagyon egyszerű oknál fogva idegesít, zavarba hoz és taszít. Az ilyen utcán bókolós srácok általában a nagyszájú, "nagyarc" kategóriából valók, amit pedig én személy szerint nem szeretek. Viszont amíg az ízlésesség határán belül bókol, csak mosolygok egyet,intek, ezzel jelezve hogy "kösz, de mentem" majd tovább megyek. Hogy miért? Mert számomra nem életszerű hogy az utcán "összeszedjek" egy idegent és azzal legyek kapcsolatban, mert ki tudja rajtam kívül hány lányt szólított még le ezzel a szöveggel. A másik csoport meg aki alpári módon "bókolgat"...na az ilyeneknek vissza is szoktam szólni, hogy vegyék észre magukat. Olyankor nem mosolygok, csak elküldöm őket melegebb hajlékra.
Alapvetően nem vagyok hangadó típus, főleg nem szoktam bunkó lenni, de az ilyenek még egy alapjáraton kedves természetű és csöndes lányt is ki tudnak hozni a sodrából.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!