Lányok, kellene nektek egy ilyen fiú?
17éves, 176cm és 70kg, edzek saját testsúllyal -> tehát sportolok rendszeresen. Nem szeretem a lányokat átverni, bolondítani. Diszkóba nem járok, nem az én terepem, szerintem ami ott történik az borzasztó. Szeretem a minőségi rap zenét (nem a gengszterkedő divatrappet), ez mellett szeretek gitározni, rock/death metál stílusban. Jó fejnek tartom magam-bár néha úgy érzem hogy nem is ismerem magam-, kicsit különc vagyok, úgy vélem a mai világ nem nekem való és ezért nem tudok szinte sehol ismerkedni. Komolyabb kapcsolatom még nem volt, lehethogy bennem van a hiba.
Általában bármiről el lehet velem beszélgetni, de főként a sportról és a zenéről. Vannak céljaim amik érdekében teszek, és próbálom elérni őket.
Mit gondoltok? Lehet esélyem még a lányoknál?
A leírás alapján nem lehet veled gond, van érdeklődési köröd és nem bulizol. Ez mind jó, de lehet hogy néha túlagyalsz egy-két dolgot, nem tudod (vagy nem is akarod) eléggé elengedni magad és komolynak tűnhetsz másoknak. Nem tudom, még nem beszélgettem veled, de valamiért nekem ez jött le elsőnek. Egyébként sok lánynak az ilyen különc, "titokzatos" srácok jönnek be jobban. :) Nekem is hasonlók tetszettek eddig. Majd találsz hozzád illő lányt, ne félj! :)
18/L
Nekem bejönnek az ilyen srácok. :D
18/L
Köszi a válaszokat. 5. válaszoló: pontosan ilyen vagyok, nem tudom magam elengedni és feloldódni. A túlagyalás is lehetséges. Mindent próbálok egy picit túlgondolni, bármilyen témáról van szó. Ami pedig érdekel azt képes vagyok addig tanulmányozni amíg maximális ismereteket nem szerzek róla.
Azt meg nem vettem észre, hogy bejönnék valamelyik lánynak. A legtöbb lány eddig úgy tekintett rám, mint barátra. De az is lehet a probléma oka, hogy egy kisvárosban élek, és mindenki ismer mindenkit. Az itteni lányok mind az "alfahímekre" hajtanak (tudjátok: ecsethaj, rózsaszín póló, swagyolo fullcap, stb..), de még a normális lányoknak is ez kell.
Fiúka nincs veled semmi gond, nyugi :). Jópont azért, amiért nem bolondítod a lányokat. :D
Én is pontosan ilyen diszkó kerülő vagyok, bár az ismerkedéssel nekem nincs gondom, mégis úgy érzem én is, hogy nem nekem való a mai világ és én sem találom benne a helyem. Eddigi életem során egy olyan sráccal találkoztam, akit úgy éreztem, hogy tudok szeretni, viszont ő 700km-re lakik tőlem.. úgyhogy nem tudom, hogy mennyire jó úgymond "különcnek" lenni, hiszen a sok divatmajomnak, plázacicának, idióta barmoknak van valakije, a normális embereknek meg nincs. A szomorú az, hogy ezek a normális emberek nem szoktak egymásratalálni :D (na persze mindig van kivétel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!