Ez a vonzalom, vagy az elutasítás jele?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akibe fél éve szerelmes vagyok. Ezt ő is tudja és már ő is mondta, hogy érez valamit és egyszer smároltunk is buliban még nyáron (ő nem volt részeg). Azóta nem szólunk egymáshoz egy szót se, nem nézünk egymásra, de még csak nem is köszönünk. Teljesen ismeretlenként viselkedünk. Az előtt hülyültünk mikor egymás mellett ültünk aztán már egyre kevésbé szóltunk egymáshoz.. Ezután jött az,hogy elmondtam neki mit érzek ő pedig akkor még csak utalt rá hogy érez valamit. A baj az, hogy jártam az egyik haverjával, és neki fontos a barátság bár szerintem nem kéne feladni és lehet, hogy köztünk nem is működne. De nem hogy beszélni nem beszélünk, de már nem is köszönünk pedig minden nap találkozunk.. Érezhet valamit és azért viselkedik így, de ha nem akkor miért smárolt velem?2014. szept. 13. 15:56
1/1 anonim válasza:
ha te köszönsz neki, ő is biztos fog
ha beszélsz vele, biztos válaszol
lehet csak nem tudja, hogy most mi a helyzet és mivel te se beszélsz vele, azt hiheti hogy megbántad
vagy lehet, hogy ő nem akar többet
amíg nem beszélsz vele, addig nem fog kiderülni melyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!