Mit csinálnátok ha magyar lélekkel, magyar érzelmekkel kellene cigány testben élnetek?
Sajnos a többségük miatt a rendes cigányokat is egy kalap alá veszik a többivel, így sokan esélyt sem kapnak arra, hogy bizonyíthassanak, hogy ők nem olyanok.
Nekem vannak rendes cigány ismerőseim. Igaz bennem is megvolt az első néhány alkalommal az előítélet (szégyellem érte magam) de aztán örültem neki, hogy sikerült megismernem normális cigány embereket is.
Sokan egyébként azt felejtik el, hogy nagyon sok magyar ember is úgy él ahogy a cigányok, csak annyi a különbség, hogy fehérebb a bőrük.
Kitalálnék magamnak valami szappanopera nevet és elmennék latin szívtiprónak.
Lákátos Hoszéármándó példáil.
megműttetném az orrom és nevet változtatnék valami törökösre,arabra,aztán kész.
sőt,ha 90 éves vén fa-szként kapnám az új fiatal cigány testem,akkor én lennék a világon a legboldogabb.
Magam köré gyűjtenék pár testvért, és kapna mindenki, aki sötét foltot hagyott az életemben.
A cigány exemmel kezdeném, megmondanám neki, lehet azt hitted, te vagy itt a cigány ba$$zájba, de tévedtél, mert az én vagyok, hoppá....
Aztán addig ütném 5-6 erős cigánylegény kíséretében, amíg a gyönyörű barna bőre kékes-lilásra nem változik, mint a kamu hangulatgyűrű hő hatására.
Asszem, utána meglatogatnám a többi rég nem látott ellenségem (persze a Gazsiékat szintén vinném magammal.)
Végül bedzsalnék az önkormányzatba, és felvenném a jól megérdemelt segélyemet.
Ja és örülnék, hogy nem kell szolizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!