Hova járnak a jó pasik Pesten egyetemre?
Figyelt kérdés
Hol lehet velük megismerkedni? Jó pasi alatt azt értem, hogy intelligens, nem egy részeges idióta, aki csak iszik. Ahova én járok egyetemre, kb csak ilyen arcok vannak, és tervben volt, hogy párt találok magamnak egyetemi éveim alatt. Kezd rámtalálni a kapuzárási pánik.2014. szept. 11. 21:33
2/8 EffyStonem96 válasza:
ELTE ÁJK. Csak ne azt a srácot vidd, aki nekem kell :D A többi szabad préda, jó pasik vannak :)
3/8 anonim válasza:
Ha nem vagyok részeges és intelligens vagyok akkor már jó pasinak számítok? wow
4/8 anonim válasza:
Csak az óbudairól tudok mesélni; én úgy tapasztaltam, itt normálisabbak a diákok, bulikon nem a hardcore partizás a cél hányásban fetrengve, hanem tényleg a jó hangulat, barátkozás, karaoke, stb nekem bejön a suli :)
5/8 anonim válasza:
Ma megtudtam, hogy jó pasi vagyok! Kösz kérdező! :)
6/8 anonim válasza:
Én is erre utaltam burkoltan. Pacs utolsó:D
7/8 anonim válasza:
ELTE TTK - kellemesen csalódtam a felhozatalban, nagyon nagyon nagyon jó pasik vannak (néha nyálcsorgatósan jók :D)
8/8 anonim válasza:
7: Semmi kockás ing, szemüveg, folyosó vége, kifli, meg fél liter tej?:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!