Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék ismerkedni, ha...

Hogyan tudnék ismerkedni, ha ilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

22 éves srác vagyok, vidéki egyetem műszaki karán tanulok. S még nem volt barátnőm. Ámbár lényegében nem is nagyon kerestem a kapcsolatot. Ilyen téren roppant gátlásos vagyok. Ebben vélhetően erősen közrejátszik, hogy már a középiskolát is 0 hölgy taggal bíró osztályban végeztem, illetve műszaki karokon a felsőoktatásban sem tolonganak a lányok. Emellett heti több alkalommal aktívan futballozok, szóval nagyon kapcsolatba sem kerülök a lányokkal. Nyilván ezt az életformát én választottam. Viszont azon hölgyekkel, akikkel találkozok, beszélgetek vagy legalábbis valamilyen szinten kapcsolatba kerülök jól el tudok társalogni, ám egyről nem tudok kettőre lépni.

Emellé nem vagyok egy bulizós típus. A báli zenés "mulatságok", valamint főleg a discok és hasonló helyek pedig abszolút nem az én világom. Nem vagyok híve a netes társkeresésnek sem. Alkoholt mértékkel fogyasztok, dohányzást és egyebeket megvetem. Akik ismernek értelmesnek, illemtudónak, kedvesnek, jó humorúnak tartanak, haveri körben még hangadónak is számítok. (ezért tartom magam is érdekesnek, hogy a lányokkal való ismerkedésnél jön a félelem és a leblokkolás)

Külsőleg magas, kissé vékony, de jól érzem magam a bőrömben, szóval ez a legkevesebb.

Ha valaki(k) tudna(nának) értelmes, hasznosnak vélt tanácsot adni, vagy akár saját tapasztalatot elmesélni, hogyan tudnék ismerkedni, azokat szívesen fogadnám.

2014. szept. 11. 21:13
 1/1 Lynn326 válasza:

Szia,

Említetted, hogy szoktál kapcsolatba kerülni lányokkal, csak egyről a kettőre nem tudsz lépni, illetve, hogy félsz, és leblokkolsz ilyenkor. Úgy gondolom mindenképp hasznos lenne ha előbb a lányok társaságát szoknád meg, utána sokkal könyebb lesz a kapcsolatot is kialakítani, persze a félelem és a blokkolás valamennyire meg fog maradni, hiszen mindig ott az esély a nemleges válaszra, viszont sokkal könnyeben tudsz nyitni mások felé és szorosabb kapcsolatot kialakítani, ha már megszoktad a társaságukat. Mivel nem említetted, hogy hogyan kerülsz kapcsolatba lányokkal, ezért nem tudok ebben neked segíteni.

Nem tudom mennyire hasznos a tanácsom számodra, mindenesetre én ezt gondolom.

Remélem tudtam valamennyit segíteni.

20/L

2014. szept. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!