Normális dolog, ha egy fiú azzal ráz le, hogy aszexuális?
Utasítottak már vissza párszor, de ezen nagyon ledöbbentem.
22l
Én is kezdem magam annak tartani, mert a környezetemmel ellentétben nem igénylem a sexet, sem párkapcsolatot, sem semmilyen testi érintkezést. Tehát, ha meglátok egy szép lányt sosem az jut eszembe, hogy de jól...
Ettől függetlenül a szerelmet szeretném megtapasztalni, ha egyáltalán képes vagyok rá.
Elhiszem, hogy meglepődtél, de elképzelhető, hogy valóban asexuális a srác.
"Utasítottak már vissza párszor, de ezen nagyon ledöbbentem"
Hát még egy párszor vissza fognak megnyugtatlak.
És akkor mi van ha vissza utasított most komolyan legalább 1 millió pasi van ebben az országban aki szoba jöhet helyette keres mást.
Am meg lehet az is h meleg csak a normálisabbja tudja azt h ezért simán agyon verik. Szóval titkolja.
Am én nem vok aszex de én is utasítottam vissza már csajt lehet meglepő de nem jött be.
Pedig ezzel nyitott h "Van barátnőd" ? Mondom Nincs.
És nem kell egy ? Nem !
Ő is le volt döbbenve h ÚR ISTEN visszautasították.
Én meg megfordultam és kimentem az ajtón.
Jegyezd meg jó attól h valakinek nincs kapcsolata az nem azt jelenti h pont te kellesz neki.
Lehet h ő a vörösökre bukik v az idősebb csajokra.
Csak nem vállalja fel.
V lehet tényleg aszex és akkor mi van ?
Magánügy.
V csak nem szeretné h egy kapcs felborítsa az egész életét. De nem akart bunkó lenni és ezt mondta.
V lehet van valamilyen betegsége ami nem látszik de nem szeretné ha kiderülne mert ha igen akkor úgy kezelnék mint egy leprást.
Azt meg senki sem szereti.
V lehet h nagyon rossz körülmények között él amit szégyell.
Csak te meg lefagytál az OMG visszautasított résznél.
A faék egyszerűségű gondolkodásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!