Randihely.hu vélemény?
Szerintem hülyeség! Bár teljesen ingyenes, de gyakorlatilag a regisztrációnál nem csak azt adod meg, amit akarsz, hanem minden mező kitöltése kötelező. Engem 2 hiányosság miatt visszadobott az előző oldalra: Profilom címe és az Étkezés. Kérdem én: a társkeresésnek mi köze ahhoz, hogy ki milyen ételeket szeret?
Nekem amúgy legjobban a randik.hu jött be: teljesen ingyenes, nincsenek korlátok, nincs se VIP, semmilyen előfizetési mód! (A "k" fontos a végére, mert van csak simán randi.hu is, de az fizetős)
Ezen kívül még szintén teljesen ingyenes a tarskeresom.hu, de ott meg nagyon ritkán vannak fent a lányok
A ratalalsz.hu és a love.hu azok, amik még jók. Ezeknél van fizetős (VIP vagy speciális) vagy ingyenes mód, de ingyenesnél vannak bizonyos időkorlátok.
A cronos-t pedig senkinek se ajánlom (ctk.hu), azok akkora uzsorások, hogy egyetlen levél írása, illetve kapott levél megválaszolásához is elő kell fizetni, ingyenesben az semmit nem ér!
Szóval leginkább Randik vagy Rátalálsz - ezeket ajánlom!
Ha neten akarsz ismerkedni akkor a randihely az jó hely nekem onnan van a mostani nemrég mint megtudtam ... 3.5 éve :)
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!