Ti hogy látjátok ezt a helyzetet?
Adott egy új kapcsolat. A legelején kezdve. A fiú régen egyedül van. A lány 3 hónapja lépett ki egy 5 éves kapcsolatból.
Ő: lezárta a múltat, szeretne egy új, jobb kapcsolatot. Nekem (a fiúnak) viszont feltűnt az, ha egy kapcsolat 5 évig jó volt, azt nem lehet -azt gondolom- 3 hónap alatt elgyászolni.
Ergo vagy önmagának, és nekem hazudik, vagy az öt éve volt hazugság ki tudja milyen oldalról (az ő részéről -ha esetleg nekem igazat mondana- mindenképpen). Nem akarok rámenni egy újabb érzelmi "aknára". Egyszer már robbant alattam - csúnya munkát végezve belül. Alaposan tanultam belőle. Ugyanakkor azonban szeretnék végre (9 év után) egy új kapcsolatot. Felkészülve érzem magam. Hogyan tudhatnám meg hogy őszinték-e a szándékai, vagy csak vigaszdíjat keres?
Persze az sem kizárt, hogy én nem látom jól a dolgokat. Ezért is kérném ki a Ti véleményeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!