Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Love.hu vélemény?

Love.hu vélemény?

Figyelt kérdés
Friss vagyok az oldalon, mire számítsak?

2014. szept. 10. 17:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Love.hu 7-8 éve jó volt (még ingyenes volt jópár funkció), ma már állóvíz, alig sikerült valakivel beszélgetni, nemhogy találkozni. Badoo egy okádék, televan prostival meg unatkozóval komolytalannal, bár itt jobban pörögnek az események és ingyen használható. Twoo-n úgy vettem észre kevesebb az igény, barátságosabbak... De itt meg gusztustalan módon korlátoz néha a rendszer. Igazából nem a társkereső lapokkal van a gond, hanem az emberekkel. K*csögök. Az Éden Hotel szintjén gondolkodnak, nem valódi értékrendek alapján.
2015. máj. 13. 08:22
 12/14 anonim ***** válasza:

El vannak szállva az oldalon maguktól az emberek,mint azt itt irják.. :-(

Olyan igényeik vannak, miközben ők maguknál nagyobb lúzereket keresve se találni a földön.

Mindenféle erkölcstelen beteg ember nő és férfi megtalálható,házas, sérült, prosti, bűnöző, hazudozó jellemtelen buta bunkó állástalan többcsaládos naplopó stb. tiszta csalódás az egész. Én 6 evig keresgéltem ott valódi társat keresni, -családot alapitani stb.-de nem tanácsolom hogy sokáig fent legyél mert tuti sérülni fogsz olyanná válsz te is és kisebbségi komplexusod lesz és célodat se éred el amiért felregisztráltál. Ha csak sexet akarsz verj át ott pár bunkó-t és dugd meg aztán cső de többre nem telik senkitől még több randira sem. A többi tarskereső oldal se különb, nézd csak meg jobban a természetellenes szemét fotókat.

2016. jan. 31. 00:38
 13/14 anonim válasza:
Nekem is többnyire csak kudarcot hozott, viszont itt találtam meg a feleségem is. Igaz, vip fiók nélkül valószínűleg sosem találtunk volna egymásra.
2019. jan. 11. 15:12
 14/14 Miért? Miért??Miért??? :D válasza:
Love.hu nagyon gáz. Kifizettem a kiemelést, és senki nem látott kiemelve. :D Totál cink..
2022. febr. 7. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!