Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az egyik lány ismerősöm...

Az egyik lány ismerősöm megkérdezett,? Egy másik lányt (Osztálytársát) hogy mit gondol rólam, elmondta a legjobbakat.

Figyelt kérdés
Mikor megkérdezték, hogy tetszek-e neki akkor elpirult és nem válaszolt. és most azt terveztük h elmegyünk 4-en a városba én ism. és az a 2 lány az egyik lánnyal összeakarok jönni de nem tudom hogy hogy hozzam ezt fel neki és hogy mit mondjak neki és hogy miket kérdezzek tőle. Esetleg valami tanácsot valaki adna?

2014. szept. 10. 16:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát, ez is egy jó válasz köszönöm:)
2014. szept. 10. 17:56
 12/12 anonim ***** válasza:

1-es vagyok! Szerintem, akkor tényleg jobb lenne egy személyes találkozó. Hívd el valahova. Ha már tudod, hogy bejössz neki, akkor nyert ügyed van. Ne legyél már töketlen. Mitől féllsz? Hisz már visszautasítani nem fog. Mirő beszélj? Te mondtad, hogy ismered, simán van közös téma. Ha meg nincs akkor kérdezlősködsz tőle és azalapján meg lessz a téma. Milyen zenét szeret stb...

16/F

2014. szept. 10. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!