Ti mit gondolnátok? Tulspirázom a dolgot vagy egyértelmüek a jelek és én vagyok tul hitetlen magammal szemben?
Miről is van szó? tudni kell hogy eddigi életem során(38)
nem igazán volt kegyes hozzám a sors,szerencsében is szükölködtem minden téren,ugy hivatás mint magánélet terén,mióta átléptem a 35 életévemet kezd megváltozni az élet körülöttem,vannak anyagi javaim,és ujjabban a lányok is élénkebben érdeklődnek irántam,irántam aki tizenévesen,huszonévesen mint az ablaküveg annyira átlátszó voltam nekik,észre se vettek,ebből adódóan nagyon sok kudarcélményben volt részem ami megtépázta önbecsülésem és önmagamban való hitemet.De történt valami,egy éve megismertem egy lányt,aki bizalmába fogadot, találkozgatunk,kirándulgatunk,éttermekbe,koncertekre járunk,szinházba mentünk,egy év alatt olyan figyelemben,kedvességben és élményekben volt vele részem amiröl azelött csak vágyaimban mertem gondolkodni. Sajnos mindig olyan pechem van hogy ha egy lánnytól komolyabb kapcsolatot szeretnék mindig beskatulyáztak a barát kategoriába,ezzel a lánnyal is igy vagyok,bár gyakran fogjuk meg egymás kezét,öleljük meg egymást,vagy vállamra hajtja a fejét,vagy én karolom át a derekát szóval közeli kapcsolat van közöttünk, ezek lehet hogy egy tapasztalt nőcsábász számára egyértelmű jelek lehetnek arra hogy tetszik a nőnek,én azonban hitetlen vagyok és kételkedő,gondolkodok azon hogy eléálljak és elmondom neki szeretnék a következö szintre lépni a kapcsolatban,de félek mivan ha rosszul sül el a dolog és ö mégsem érez irántam ugy mint én iránta?merjek lépni?vagy tönkretehetem azt ahová eddig eljutottunk?Honnan lehet tudni hogy biztosan eljött az idö a továbblépésre,elég gátlásos ember lévén még megsem csókoltam ez idö alatt,de már szeretném,csak ebben is félelmeim vannak, nem ronthat e el mindent egy csók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!