Lányok, főleg a tinik, egy fiú legyen fekete hajú, barna szemű és lehetőleg barna bőrű? Jól látom, hogy ezek a fiúk jönnek be nagyon nektek mostanság, mi ennek az oka? Mi a baj az északi, barna, szőke, kék vagy zöld szemű típussal?
6os ez nem így van!!!!!! Színtiszta magyar vagyok és mégis kékes-zöld színű a szemem,hófehér a bőröm és szőkésbarna a hajam színe. 15/L
Mellesleg a kérdésre a válaszom hogy talán a nők többsége azért szeret mediterrán kinézetű Férfiakkal/Fiúkkal lenni mert melegséget,bizalmat és nyugalmat okoz talán... én jobban csípem ha egy fiú fehér bőrű,fekete hajú ill. tengerkék színü a szeme:)
"6os ez nem így van!!!!!! Színtiszta magyar vagyok és mégis kékes-zöld színű a szemem,hófehér a bőröm és szőkésbarna a hajam színe. 15/L "
Akkor a te őseid soha nem keveredtek a németekkel törökökkel stb akik erre jártak a könnyed ezer év alatt. Értem én.
nekem a barna hajú, kék szemű, fehér bőrű srácok jönnek be :)
de lehet szőke is, zöld vagy barna szemű. a fehér bőr a leglényegesebb nekem
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!