Fiúk! Hátrány, ha egy lány szereti a szórakozóhelyeket?
Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 19:02
11/15 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy iszol e, neálam már arra az igénytelen sz.rra ami a diszkókban megy zene címén, történő vonaglás, mert táncnak azt nem nagyon lehet nevezni, is kiveri a biztosítékot. Sokszor voltam diszkóban, mert ismerősök elrángattak, és egy-két retro diszkót leszámítva, ahol tényleg táncoltak az emberek, mindig meg kellett állapítanom, hogy ennél igénytelenebb és aljább szórakozási forma nem nagyon van.
12/15 Kisboltos válasza:
Én azt javaslom ne egy ilyen fórumon kérdezd az embereket ilyen témában. Ezzel szerintem elmondtam mindent.
13/15 anonim válasza:
Van, aki így tud kikapcsolódni :D Ennyi. Élni és élni hagyni.
14/15 anonim válasza:
Nálam igen, mert én sem járok olyan helyekre.
15/15 anonim válasza:
egyet értek, ne itt kérdezd, túl sok a hülye, szerencsétlen, 30as otthonülő szűz...
én is szeretek ilyen helyekre járni, nem mindenhol játszanak diszkózenét, és nem mindenhol vannak 15 éves, bepiállt p1csák. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!