Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kinek van tapasztalata bárokba...

Kinek van tapasztalata bárokban való ismerkedés terén? (meleg téma)

Figyelt kérdés

Végre elszántam magam, hogy elmenjek Budapest egyik melegbárjába, mivel már nagyon szeretnék ismerkedni sorstársakkal. :D Néztem több bárt, pl. Alterego, Coxx, Action bar, Carrot stb. :D Van valakinek tapasztalata bármelyikkel is? Melyiket ajánlanátok és miért? Milyen korosztályok járnak ilyen helyekre általában? Mennyi esély van rá, hogy megismerkedek valakivel? Nagyon szoktak nyomulni?:D Vagy esetleg próbálkozzak szaunákban?

Köszi a válaszokat előre is!:)

2014. szept. 7. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenféle emberkék megfordulnak ezeken a helyeken, nem lehet egy pontosan körülírható, többnyire közös jellemzőkkel bíró csoportosító ismérvet találni. Noha én nem voltam meleg szórakozóhelyen, de biztos vagyok benne, hogy vegyesfelvágott, ami ott van.
2014. szept. 7. 15:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :D igen, csak kicsit félek, mert még nem nagyon tudtam ismerkedni a "sorstársakkal" :D a neten sok a kamus, azokat meg már unom.. élőben azért kötetlenebb a dolog.
2014. szept. 7. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!