Valaki szeretne beszélgetni?
Figyelt kérdés
Átlagos, 15 éves, debreceni lány vagyok. Nem vagyok gazdagabb, szebb, vagy különlegesebb másoknál. Még nem volt egy kapcsolatom sem és még a szerelmet sem éreztem soha. Nyugodtan a fejemhez lehet vágni, hogy ebben a korban még nem is kell, de nem fogok beletörődni hogy ez így is van. Mondhatjátok hogy ez az oldal nem ismerkedésre való, de akkor mi értelme van az ismerkedés kategóriának?:)
Aki szeretne írhat...
15/l, bi...
2014. szept. 7. 12:34
1/5 anonim válasza:
A kategória az ismerkedéssel kapcsolatos kérdéseknek van - "mit mondjak xy helyzetben?", "hol lehet mucsaröcsögén csajozni?", ilyesmi.
2/5 anonim válasza:
Szia :)
Ha gondolod írhatsz :)
14/f
3/5 A kérdező kommentje:
1es.. Köszi a magyarázatot de ezt te se gondoltad komolyan szerintem ..
2014. szept. 7. 12:50
4/5 Solarian válasza:
Kérdező, itt mindig vannak okosmikulások, akik nem tudják a véleményüket a gatyájukban tartani. Ne húzd magad fel ezen.
5/5 A kérdező kommentje:
Magam se mondhattam volna jobban :) Köszönöm
2014. szept. 7. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!