Ki szereti a Rise Against-et?
Figyelt kérdés
Ha kort és nemet is írnátok, megköszönném!2014. szept. 6. 23:15
3/13 PearlDiver válasza:
Te most egy Rise Against rajongóval akarsz összejönni?
Én szeretem őket, de nem fogok vele összejönni :)
5/13 anonim válasza:
Én szeretem,de csak egy-két számukat!Nem éppen tartozik a kedvenc bandáim közé.
21/n
6/13 A kérdező kommentje:
Ez így nem teljesen igaz, hogy egy rajongóval és főleg az sem, hogy összejönni. Csak ismerkedni, beszélgetni olyan emberekkel, akikkel hasonló a zenei ízlésünk :) Egyébként én 17/f és ma kattantam rá nagyon a zenekarra:D már vagy 2 órája csak ezt hallgatok xd Amúgy én Linkin Park fan vagyok, szóval ők bátran írhatnak ;D :P
2014. szept. 6. 23:21
8/13 anonim válasza:
ready to fall, savior és még sok más :D rég hallgattam őket :D, Escape the fate <-ebbe is hallgass bele :D
9/13 anonim válasza:
Prayer of the refugee
Szerintem ez a legjobb Rise Against szám. :)
Ajánlom még: Shinedown, Three Days Grace, Black Stone Cherry, Breaking Benjamin, Drowning Pool, Papa Roach, Slipknot, Fall Out Boys, Alter Bridge, Arctic Monkeys, One Ok Rock, ...
16/L
10/13 anonim válasza:
13/l - és egyik kedvenc bandám:D:3
favorit számot nem tudnék mondani, de ha jobban átgondolom, akkor vagy a give it all (need for speed miatt:D) vagy a savior:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!