Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Írnátok véleményt? (képpel)

Írnátok véleményt? (képpel)

Figyelt kérdés

Írjatok hideget meleget, amit gondoltok, köszi.

[link]

2014. szept. 6. 22:33
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el. Ha rendes vagy lessz normális pasid. :)

11-es vagyok. (Bocs, hogy ezt mindig kiírom, csak tudd, hogy ki írja a választ) :)

2014. szept. 6. 23:48
 42/55 anonim ***** válasza:
Épp az hogy nem, azt vártam, hogy leírd milyen álom nő vagy, hogy a magunkfajtát is észreveszed. :D Amúgy nem tolongnak a jelentkezők, vagy miért vagy magányos?
2014. szept. 6. 23:58
 43/55 A kérdező kommentje:
Félénk vagyok és zárkózott, nehezen ismerkedem, ilyesmi...
2014. szept. 7. 00:01
 44/55 anonim ***** válasza:
Pedig az ilyen szép lányoknak általában nagy az önbizalmuk.
2014. szept. 7. 00:03
 45/55 anonim ***** válasza:

Pedig a normális pasik a magadfájtákra hajtanak. Kicsit mozdulj ki és lessz, majd egy normális fiú :)

2014. szept. 7. 00:14
 46/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, kedves vagy.
2014. szept. 7. 01:04
 47/55 anonim ***** válasza:
Csinos az alakod, az arcod is szép, a stílusod is kifinomult (már amennyit az orchidea sejtet), a 17 éves énem biztos nyálcsorgatva nézett volna a padból disznóvicceket mesélve. Nekem furcsa, hogy nincs önbizalmad, mert ha egy birka nézne most velem szemben, akkor azért kapiskálnám a dolgot. Gondolom itt más okok vannak, családi inkább, de a külsődet illetően nem kell alulértékelned magad, teljesen rendben vagy. Remélem, hogy ez a válasz kielégítő :) 22/F
2014. szept. 7. 01:41
 48/55 anonim ***** válasza:

HIDEG!

Mit keres egy orchidea a fürdőben?

A második képpel nagyon nem vagyok megbarátkozva.

Egyébként meg még nagyon fiatal vagy még.

2014. szept. 7. 03:00
 49/55 anonim ***** válasza:
Aranyos, feleségül venném:D
2014. szept. 7. 17:53
 50/55 anonim ***** válasza:

szerintem most már tudom, hogy van egy ismerősöm aki nagyon szép, de mégsincs pasija 16évesen...

azt mondja nem akar pasit, de hát melyik lány ne akarna? meg amúgy is érzem amikor vele vagyok hogy valami nem oké, hiába mosolyog.

mondjuk én amikor részeg volt, már próbáltam megdugni, de nem engedte úgy sem :D igaz jó haverok vagyunk

2014. szept. 7. 21:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!