Létezik olyan, hogy egy lánynak én vagyok a tökéletes pasi, de még nem áll készen kapcsolatra az előző szakítása után?
21F és 19L
A lány nagyon tetszik nekem, én is bejövök neki. Azt mondja, hogy én vagyok álmai pasija de még alig két hete szakított a barátjával(ő szakított, 3 éves kapcsolat volt, engem meg egy éve ismer) és időre van szüksége, hogy rendezze az érzéseit és ha várok egy kis időt, akkor szeretné, ha én lennék a barátja.
Én ezt nem igazán értem, ez valami női dolog, hogy tetszik valaki, de még nem áll készen kapcsolatra?
Ha nem tette magát túl, akkor elképzelhető.
"de még alig két hete" ez elég kevés idő.. Szerintem adj neki 1-2 hetet még.
*Azt mondja, hogy én vagyok álmai pasija
Nah, ez az a tyúk akit oly gyorsan passzolj le amilyen gyorsan csak tudod. Már ha jót akarsz magadnak. Ugyanis ennek a nőcinek minden pasi az álmai pasija:D Szóval, ha jót akarsz, akkor olyan gyorsan menekülsz ahogy tudsz:D
Mármint a "barátja", mint a pasija. Tudja, hogy velem akar lenni, ő mondta, de még friss a szakítás.
Most akkor lekoptatott vagy tényleg időre van szüksége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!