Mért viselkedhet így egy fiú? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy sráccal nem rég ismerkedtem meg (nem interneten), elöszőr neten beszéltünk párszor, majd elhivott találkozni is. Azt vettem észre hogy mikor személyesen beszélgetünk általános dolgokról van szó, de mikor neten akkor van hogy pár bókot is mond, és teljesen más hangvételű a beszélgetésünk.
Mért viselkedhet egyszer így egyszer úgy?
19/L
2014. szept. 6. 18:03
2/3 anonim válasza:
Itt, neten. Én is felszabadultabb vagyok, könnyebb beszélni, bókolni mint élőben. :/ Sajnos ő is ilyen, mint én. :) Bár ezen próbálok javítani. Sajnos nálam ennek oka van. :(
3/3 anonim válasza:
Talán mert az emberek "menőbbnek" érzik magukat neten keresztül, szemtől-szemben meg kis báránykák és még csak azt sem merik mondani, h "Szép vagy!"... És az a szomorú, h az ilyen betűharcosokért vannak oda egyes csajok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!