Van egy fiu nagyon tetszik hogy tudnak vele megismerkedni vagy valami? Tobbi lent!
csak ints neki, hogy menjen oda
ha nagyon nincs téma akkor majd legközelebb, nincs abból gond.
szia!
Én ugyanebben a helyzetben voltam mint te! :)
Én nagyon jól kezeltem bár én 8.-os voltam és össze is jött, azóta is eggyüt vagyunk és már 17 éves vagyok nagyon szeretjük egymást <3 Én (akkor 16/L ő 16/F)
Na de kezdjük is ott hogy hogyan kezdődött:
először én tetszettem neki aztán elkezdett imponálni (+ beszélni velem)
és kiderült hogy sokkal aranyosabb mint amit mutatott
magából 8év alatt ekkor jöttem rá hogy nekem is tetszik.
Aimkor volt egy különösebb dolog (+ nagyon cukii) hogy engem húzott osztálykarácsonyra és kaptam tőle egy "karácsonyi üdvözlőlapot" aire azt hittem hogy tök átlagos de amikor kinyitottam és elkezdtem olvasni leírta az éréseit és több mindent magáról és ez nekem nagyon tetszik mikor egy fiú őszintén beszél az érzéseiről. <3
Aztán letelt az osztálykarácsony és egyre egyre többet beszélgettünk..
Egyik nap mebeszéltük a haverokkal hogy megyünk moziba (én és ő meg még pár barátunk) és mikor már a moziban voltunk mellém ült lekapcsolták a fényeket és megakarta fogni a kezemet(egyébként lassan) és én ezt észrevette mielőtt még megfota volnaés visszahúzta pedig egy szót se szóltam aztán gondolta már úgyis tudjuk mind a ketten hogy mik az érzéseink egymás iránt úgyhogy gondoltammiért is ne foghatnám meg én ezért egfogta :D
Láttamaz arcán hogy MEGKÖNNYEBBÜLT és nem feszült be hanem megkönnyebbültaztán ment a film és kába a kozepénél a vállára hajtottam afejemet és mosolygott<3
amikor kijöttünk a moziból már job volt a hangulatunk (egymást közt)Aztán eltelt azthiszem 1hónap amikor először elhívott randizni csak egykávézóba amikor először mecsókolt (kb. olyan vörös lehette mint egy paradicsom XD) így kezdtünk el járni
U.I: bocsi hogy ezzelnem seítettem és csak raboltam az időd az olvasással de leserettem volna írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!