Mit csináljak, hogy WoW-ban rájöjjenek az emberek, hogy valóban lány vagyok?
Miért fontos, hogy tudják, hogy lány vagy?
Egyébként meg elég sok lány játszik, nem annyira meglepő ez, hogy ne lehessen elhinni.
Ha eredetizel akkor lazán elárulhatod a nemed. Mert ott idősebbek és simple játék érdekli inkább az embereket.
Törtszerveren már el lehet gondolkozni azon hogy eláruld e a nemed. Talán olyannak aki normálisnak tűnik és olyan dolgokat tudsz róla hogy szokott igazi emberekkel is találkozni :D Különben kiszámíthatatlan lehet. Mondjuk az se rosz ha tudod h barátok várnak rád a játékban. Csak az kicsit extra kockává tehet. Én is jártam így.
Miért fontos ez számodra? Véleményem szerint te nem a játék miatt játszol, hanem azért, mert tudod, hogy a pasiknak imponál egy gamer lány...
23 éves vagyok, azóta játszom world of warcraftot amikor első nap megjelent ráadásul eredetin. Pvp-ben 2200K+ on voltam minden teamfajtában és más szerverek inveltek a bg teamjükbe raidhealernek és SOHA nem hangoztattam, hogy lány vagyok... a miki le volt muteolva a legtöbb esetben, egyszerűen azért, mert én tényleg csak játszani akartam, nem pedig gizdulni. Szeretem a fantasyt imádom a szerepjátékokat, így kapcsolódtam ki. Nem nem azért, mert kövér vagyok és csúnya, sőt sokkal szebb vagyok, mint a random Julika a buszmegállóból, de senkinek _semmi_ köze nem volt hozzá :)
Sajnálom, ha a válaszom kissé kioktató hangneműre sikeredett,és hogy a kérdésedre is válaszoljak.
- Legyen cuki csajos neve a karakterednek
- Írjál szívecskéket és sok smilet: :3, <3, :*, *-*, ^-^
- A ruhádat transmorgold* valami szexy szettre ( amit mondjuk a legtöbb esetben farmolni* kell, de a srácok úgy is segítőkészek lesznek majd meglásd )
transmorg: Ruha átalakítás, ha az aktuális setted nem tetszik lecserélheted a kinézetét egy a már táskádbanlévővel
farmolni: Instákból, raidekből eső szexy rucikák, amikért keményen izzadnia kell majd a fiúknak
üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!