Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek ha gyáva vagyok?

Mit tegyek ha gyáva vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval ismerek 1 gyönyörű lányt (távolról :S) . És megszeretném ismerni rendesen, de nem tudom hogy ha oda megyek mit tegyek, én úgy vagyok vele ha lánnyal beszélek lefagyok mint a szabadság szobor. Mondok 1-2 dolgot és porig aláztam magam -.- . Nem tudom hogyan kezdjek beszélni vele vagyhogy miről. Nem félek senkitől és semmitől csak is a VISSZAUTASÍTÁStól . Minden lány azt mondja "Nem a külső a lényeg" , de ha oda megy hozzájuk 1 fiú aki számukra "ronda", akkor kész végen nem vagy az esetem szia... . Napok óta ő jár az eszemben, ritka pillanat mikor haverokkal marhulunk, de összefutok vele az utcán és megint pofonvág a szégyen. Konkrét segitségeket kérek nem olyasmiket mint pl.: vegyél erőt magadaon, hívd meg valahova... nem vagyok gyáva(csak ilyen téren), de lassan megőrjíít.

2014. szept. 6. 00:06
 1/3 anonim válasza:

Egyszerűen beszélj vele olyan témákról amik az előző beszélgetéshez fűződnek, vagy sejted, hogy érdekelheti őt, beszélgessetek filmekről, stb. Ne parázz, nem fog megenni, mielőtt odamennél hozzá, lazulj le, meríts önbizalmat valami pozitív élményedből vele kapcsolatban. Én a helyedben semmiképpen sem hívnám el elsőre sehova, ha úgy érzed őt zavarja a külsőd. Kezdetben lépj be a barát zónába, ismerkedj vele úgy, mintha nem lenne tétje az egésznek. Aztán majd ha egyre jobban megismeritek egymást nem fog számítani a külső, ha neked sem.

Én lány vagyok, és egy fiútól ilyesmit várnék hasonló esetben. Hajrá! ;)

2014. szept. 6. 18:07
 2/3 anonim válasza:
Cápa adrenalin a zacsiba.
2014. szept. 6. 18:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Semmilyen közös élményünk nincs, mert még sohasem beszéltem vele:( . Én nem nézem a külsőt, nekem csakis a belső a lényeg, de elég sok ökörrel találkoztam már. Remélem ő más. És ha oda megyek, akkor gondolom 1 szia és aztán? xD
2014. szept. 6. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!