Nagyon tapasztalatlan vagyok ismerkedés szempontjából. Mit csináljak? L18
Figyelt kérdés
Eddig még csak 1 barátom volt, az se volt komoly. Most pedig bekerültem az egyetemre és nem értem a jeleket, hogy ki szórakozik, ki az a típus aki minden lánnyal ugyanazt csinálja, ki gondolja komolyan, stb. Mit csináljak? Van valamilyen ismerkedéses könyv v hasonló? Tetszik egy srác, de ő mindenkivel flörtöl többek között velem is. Engem hívott el csak eddig randira, de más lánynak mondja h ő a legszebb.2014. szept. 5. 15:18
1/3 anonim válasza:
nem kell ide könyv,a fájdalomból majd megtanulod.
2/3 anonim válasza:
Majd kitapasztalod. Néha csalódni is kell, valamint tanulni a hibákból.
3/3 anonim válasza:
Ha tetszik egy srác, légy közvetlen vele, mosolyogj, az ujjaddal csavargasd a hajad, számomra ezek egyértelmű jelek. Nyilván nem lehet elsőre megmondani senkiről, hogy valójában milyen ember, ezért kell megismerni. Ha elbuksz, felállsz és megpróbálod még egyszer. Ez az élet körforgása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!