Ettől már könnyűvérű vagyok? Vissza lehet még fordítani?
Egy srácnak gólyatábor óta bejövök, már nyitott felém többször, de aztán láttam egy másik lánnyal csókolózni (amire állítólag másnap nem emlékezett), így nem törődtem vele. De sajnos az utolsó bulin megadtam magam neki és megengedtem, hogy megcsókoljon :/
Kedves volt, odafigyelt rám, italokat vett nekünk meg elkísért, egész éjszaka velem volt, de azért úgy érzem, hamar volt és emiatt nem értékel majd eléggé. Eleve nem ír soha rám, bár én sem írok.
Ha nem foglalkoznék vele, újra bepróbálkozna nálam, vagy ennyi elég volt? Azt mondta, nem tudja, mit akar még, akar-e egyáltalán barátnőt, mert éveket "fecsérelt" egy rossz kapcsolatra.
Én nem nagyon mondtam semmit erről, csak azt, hogy élvezem, hogy szabad vagyok :)
De azért mellette is szívesen lennék szabad.
Van még esélyem nála vagy buktam, hogy engedtem, könnyűvérű vagyok, megkapott és viszlát? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!