Hát nem.. nem csinálok ilyet és nem is fogok. Ha van pasim akkor se, ha nincs akkor se engedem, hogy a mellemet fogdossák..Az olelés még rendben van, de a tobbi abszolút nincs.. erkolcstelen az ilyen. Ilyeneknek nem ártana pár pofon. 17/l
2014. szept. 4. 18:22
3/13 A kérdező kommentje:
Ő teszi a kezem a mellére
És nem fogom pofonvágni :D
2014. szept. 4. 18:23
4/13 anonim válasza:
Szerintem csak játszik veled. :) Én is szoktam xd Nem tudom miért, de izgi nézni a reakciókat, h ő sem tudja h mit tegyen :)
5/13 anonim válasza:
Ez egy szalonképes szavakkal le nem írható, prostituáltként viselkedő, erkölcstelen és gusztustalan, hazug riherongy élőlény. Ha van egy kis eszed, nagyon gyorsan elküldöd a viharba, mert ez egy manipulatív gonosz lény. A kérdésre válaszolva: nem, ilyet normális lány nem csinál. Normális lány, nem flörtölget, ha van barátja és nem buzdítja a többi pasit arra, hogy feküdjenek le vele. Normális férfi pedig (remélem te is ilyen vagy) nem megy bele ilyen ócska nőcskék gusztustalan játékaiba. Sok sikert a leépítéséhez! 21 L
6/13 anonim válasza:
Én úgy se csinálok ilyet, hogy nincs barátom! :O főleg nem olyan sráccal, akit csak látásból ismerek. 17 L
7/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ki az aki ilyenekkel szórakozik... felolem hulyítse a pasikat amennyire akarja, de ne akkor amikor párja van.
2014. szept. 4. 18:26
8/13 anonim válasza:
Lehet hogy:
a. megunta a barátját és ki akarja próbálni veled
b. lefekszik veled és ha megtudja a barátja, azt állítja, hogy te kezdted a dolgot(ha normális a barátja elhagyja a csajt és te is szinte semmivel meguszod)
Ezeken kívül még számtalan lehetőség van.
2014. szept. 4. 18:27
9/13 anonim válasza:
Én a helyedben megtosznám az ilyen kis ribit.
2014. szept. 4. 18:29
10/13 A kérdező kommentje:
Nemfogom megdugni!
Nem félek a barátjátol :D
Montam neki elég csunyán :D hogy szopkodja a pasia faxát
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!