Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyenesen megmondaná, ha...

Egyenesen megmondaná, ha tetszem neki, vagy a jelekből kell kiolvasnom? L

Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Hááát mindenki csak akkor mondja el, ha biztos benne, hogy nem kap kosarat... :-)

Én sajnos elmondtam a nőknek, hogy szeretem őket... :-)

2014. szept. 4. 15:34
 2/6 anonim válasza:
Igen de előtte fejts hieroglifákat, titkos maláj kódrendszereket és menni fog!
2014. szept. 4. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Erre nincs válasz, mert személye válogatja. Én eddig elmondtam, ha valaki tetszett, de eztán nem fogom - nem érdemes.

23/F

2014. szept. 4. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez személyfüggő :)
2014. szept. 4. 15:50
 5/6 anonim válasza:
Ez változó, függ a személyiségétől, hogy milyen viszonyban vagytok, meg hogy milyen élményei voltak eddig. Ha azt szeretnéd hogy kimondja, mert mondjuk neked is tetszik az illető, akkor vezesd rá. Bátorítsad, küldjél te neki jeleket, éreztesd hogy bejön neked. Ha már ezekre sem reagál akkor talán mégse tetszel neki.
2014. szept. 6. 16:11
 6/6 Beniy ***** válasza:
Akár te is megmondhatod neki egyenesen. :) Semmivel sem különb, mintha ő mondaná meg neked. Csak leegyszerűsíti a helyzetet.
2014. szept. 6. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!