Fiúk! Történt már veletek olyan, hogy tudtátok elveszíthettek egy lányt és léptetek?
Figyelt kérdés
Felkötöttétek a nadrágot és megtettétek felé a lépést.
Elmesélhetnétek, kivel mi történt :)
2014. szept. 4. 10:49
1/11 anonim válasza:
Olyan már volt, hogy későn léptem, gyáva voltam. Elhappolták előlem. Később tudtam csak meg, hogy sok esélyem lett volna.
2/11 anonim válasza:
mármint kapcsolatban vagy még a kapcsolat előtt?
3/11 A kérdező kommentje:
Kapcsolat előtt.
2014. szept. 4. 10:59
4/11 anonim válasza:
Kétszer is. Mindkettő sz@rul sült el. Nem kellettem egyiknek sem.
5/11 anonim válasza:
Történt, léptem, nagy pofára esés lett belőle. Részleteket nem szeretnék írni (privátban sem).
6/11 anonim válasza:
ha ez a helyzet nálad van és lány vagy, és úgy próbálsz "elveszítetté válni" egy fiú szemében hogy nem mutatod ki az érzéseidet, meg leszarod, az nagyon rossz dolog....
7/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, hasonló helyzetben vagyok. Kimutatom, tudja, hogy szeretem, de nem szándékozom tovább szenvedni a társaságában, így kilépek az életéből (1 éve kínlódom ugyanis). Csak érdekelt, hogy utána vajon észbe kaphat -e vagy semmi esély nincs rá.
De köszönöm az eddigi válaszokat.
2014. szept. 4. 11:05
8/11 anonim válasza:
Csak egy ártatlan bökés hiányzott h lezuhanjon :D
9/11 anonim válasza:
Két nő életéből léptem ki, akik nekem nagyon bejöttek, de nem voltam biztos abban, hogy ők mit éreznek. Jól döntöttem, mert csak egyszer-egyszer hisztiztek utánam, és semmit többet. Tehát nem én voltam nekik a nagy ő, ez megnyugtat utólag. :)
10/11 anonim válasza:
mindig van esély mindenre kérdező!
amúgy korotok mennyi? Te milyen vagy hozzá képest? Mármint kislányos, felnőtt stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!