Van itt az áltlagosnál jóval ducibb lány aki szívesen ismerkedne?
Szia!
Komolyan vannak férfiak, akiknek a ducibb lányok tetszenek.
Számomra ez felfoghatatlan... én annyira nem szeretem, hogy olyan vagyok, amilyen. :/
Egy duci lány is lehet szép, csak a közvélekedés mondja ki, hogy a gebék az igazán szép nők.
A férfiak ízlése meg amúgy is változatosabb, mint a nőké, akiknek a kockahas meg a nagy farok számít úgy nagy többségében.
Szívből remélem, hogy megtalálod ezt a lányt. :)
És köszönöm a válaszokat (első voltam) :)
Én itt vagyok, Szegedről jelentkezem, de bocsi nem ismerkedem. Az életcélom hogy én legyek az undok, feljelentgetős, szomszéd, macskás nő. Muhahahahaaaa!
Na viccet félretéve a kövér lányoknak leginkább két csoportja van ezen a téren és most magamból indulok ki. Vannak akik tisztában vannak a helyzetükkel, ők nem igazán mernek/akarnak ismerkedni. Meg vannak a p-icsák akik 34es méretet hallucinálnak maguknak, miniben járnak, lóg ki a hájuk és azt hiszik, hogy nagyon menők.
Hát sok sikert kérdező! De szerintem inkább keress egy csinos lányt.
Mit értesz az alatt, hogy az átlagosnál jóval ducibb? :)
Én szívesen ismerkedem! 21L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!