Hogy próbáljak ismerkedni vele?
Reggelente szoktam látni egy lányt aki valamiért eléggé vonz (nem feltétlen azért hogy megdugjam, vagy valami ilyesmi legyen). Sajnos közös ismerőseink nincsenek, így bejelöltem facebookon, de jóformán lekoptatott. Vagy azért mert van barátnőm, vagy azért mert szimplán nem jövök be.
Mit tudnék tenni, hagyjam az egészet?
Ezt nagyon jól megfogalmaztam ...
Szóval van barátnőm, tehát ez a lány annak ellenére hogy nagyon vonzónak találom, nem kifejezetten "hátsó szándékok" miatt kellene, csupán tényleg valami megfogott benne.
Arra gondoltam, hogy lehet hogy azért volt elutasító facebookon, mert azt hitte udvarolni akarok és ez ugye nem szép dolog ha az embernek van barátnője :). De persze az is benne a pakliba hogy nagyon nem jövök be neki.
Mindenki ismeri az ősi küzdő gént, azóta még jobban érdekel...
Gondolom azt kell tennem, hogy hagyom a francba. Amúgy 21 éves fiú vagyok, ő 17 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!