Csak engem spanol fel a dolog ennyire idegileg, vagy csak a bolhából csinálok elefántot?
Van egy srác, akivel találkozgatunk egy ideje, sokszor elfelejt dolgokat velem kapcsolatban, hogy mennénk ide-oda, mondja, hogy majd megbeszéljük, aztán semmi sem lesz a megbeszélésből. Nekem eszembe van általában, de nem említem neki, nem akarom noszogatni és mindig kivi vagyok eszébe jut -e.. de az esetek többségében nem. És ez rettentően rosszul esik.
Én vagyok hisztikirálynő vagy van okom rá?
nekem van egy haverom, aki azt elfelejti, amit 2 perccel ezelőtt mondtam neki. de nagyon durván ilyen a srác.
de okod ettől függetlenül van rá. én is mindig megmondom neki. nagyon zavaró tud lenni.
180 ezer forintos fizetésből tutira nem telik neki mozijegyre.
Nem eljönni nem jön el, csak találkozunk, megemlítem neki, hogy szombaton milyen jó film lesz, a válasza, hogy okés, majd megbeszéljük. Persze sehol semmi... Csak azért nem említem meg, mert nem akarok vergődni meg hisztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!