Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon gáz lenne, ha bejelölné...

Nagyon gáz lenne, ha bejelölném ismerősnek azt a rendőrt, aki igazoltatott, de amùgy nem ismerem?

Figyelt kérdés
Olyan aranyos! De hogy ismerkedjek meg vele?
2014. szept. 1. 02:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rendőrök = Orbán kutyái (Tisztelet annak a 0,0009% kivételnek)
2014. szept. 1. 02:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha így akarod lenyomozni és aztán megverni, akkor nyugodtan. egyébként meg ne, mert a rendőrség egy nagy szenny, trágyameló, undorító, mocsok fúj.
2014. szept. 1. 07:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Sose értettem mikor a csajok nem az adott személyre nyomulnak, hanem teszem az azt az egyenruhájára. Amúgy sajnos osztanom kell a többiek véleményét rendőrből 40/1 kb az arány a normálisak veszteségére...(dolgozom velük sajnos)

A többség azt gondolja a törvények felett áll, bunkó, képtelen a jogszabályok helyes alkalmazására és még sorolhatnám. Megértem, részben bűnnel, romákkal dolgozni nem valami felemelő feladat érthető hogy hatással van a lelkivilágukra, az ellátás vacak bizonytalanságban vannak stb. szóval megértem hogy az ő életük se fenékig tejfel ennek ellenére nagyon durva amit sokuk megenged magának.

Ha egy csepp esze van nem jelöl vissza, de nem az eszükről híresek, szóval lehet egy próbát megér.

2014. szept. 1. 09:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki, jelöld be teljesen nyugodtan, ha szimpi vagy neki, beszélgettek.

Ne hallgass senkire. Én tele vagyok bunkó és tapló ügyvéd, orvos, mentős ismerőssel, de nem általánosítok.

2014. szept. 2. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!