Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem lehet egyértelműen...

Miért nem lehet egyértelműen megkérdezni, hogy kinek jönnbek be a kisfiús fiúk, miért kell ezért leszólni?

Figyelt kérdés
Az oldal azért van, hogy itt megkérdezheted, amit máshol nem mertél, szóval... Én csak arra lennék kiváncsi, hogy ez a kisfiús adottság, amivel én rendelkezem. Értem ezalatt, hogy alacsony-vékony alkat vagyok és kisfiús, sokkal fiatalabbnak néznek a koromnál ez bejön-e itt valamelyik lánynak és ha igen, van kedve ismerkedni? Amúgy van barátnőm, de nem az igazi már a kapcsolatunk. Kösz a lehetőséget! Hagyjatok a támadó válaszokkal, azokat úgyis lepontozom!
2014. aug. 31. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Most megkérdezhetném, hogy: te vagy az, Kiskokó?

Egyébként meg gratulálok, hogy van barátnőd, de már csajozni akarsz. Ha van még egy kis gerinced, szakíts vele, és utána kezdj el mással kavarni.

2014. aug. 31. 21:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert kb 1000 kérdés van ugyanerről és idegesíti a jó népet a sok gyökér. És külön gartula hogy barátnő mellett akarsz ismerkedni, gerinctelen alak vagy.
2014. szept. 1. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!