Miért nem lehet egyértelműen megkérdezni, hogy kinek jönnbek be a kisfiús fiúk, miért kell ezért leszólni?
Figyelt kérdés
Az oldal azért van, hogy itt megkérdezheted, amit máshol nem mertél, szóval... Én csak arra lennék kiváncsi, hogy ez a kisfiús adottság, amivel én rendelkezem. Értem ezalatt, hogy alacsony-vékony alkat vagyok és kisfiús, sokkal fiatalabbnak néznek a koromnál ez bejön-e itt valamelyik lánynak és ha igen, van kedve ismerkedni? Amúgy van barátnőm, de nem az igazi már a kapcsolatunk. Kösz a lehetőséget! Hagyjatok a támadó válaszokkal, azokat úgyis lepontozom!2014. aug. 31. 21:40
1/2 anonim válasza:
Most megkérdezhetném, hogy: te vagy az, Kiskokó?
Egyébként meg gratulálok, hogy van barátnőd, de már csajozni akarsz. Ha van még egy kis gerinced, szakíts vele, és utána kezdj el mással kavarni.
2/2 anonim válasza:
Mert kb 1000 kérdés van ugyanerről és idegesíti a jó népet a sok gyökér. És külön gartula hogy barátnő mellett akarsz ismerkedni, gerinctelen alak vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!