Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Könnyed "barátság extrákkal"...

Könnyed "barátság extrákkal" kapcsolatra keresek budapesti, pest megyei lányokat. Ötletek?

Figyelt kérdés
Őszinte, de izgalmas, belevaló 16-23 év körüli lányok. Jelenleg egy baráti, de egyelőre nem kötött kapcsolat érdekelne. Közös programok, időtöltés akár egymásnál, szex, de kezdetben semmi szigorú megkötés :) Hol keressek?
2014. aug. 31. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt itt kell megkérdezned, akkor tapasztalatból mondom, hogy sehol.
2014. aug. 31. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Ez elég vicces kérdés, hiszen barátságról beszélsz, amit nem keres az ember, hanem kialakul:)) Ne legyél már szánalmas...

Tényleg sehol, az első jól beszél!

2014. aug. 31. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
webshopban:)
2014. aug. 31. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz könnyű találnod ilyen lányt itt, de hátha szerencséd lesz. Nekem is volt már egy ilyen, elég sokáig és jól működő kapcsolatom, de most éppen én is keresgélek... Szóval, ha egy ilyen kapcsolatra vágyó lány úgy gondolja, hogy egy tapasztaltabb, figyelmes sráccal kipróbálna egy ilyen kapcsolatot nekem is írhat :-)
2014. szept. 2. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Talán..

Küldj képet:)

18/l

2014. szept. 16. 00:59
 6/6 anonim válasza:
Én is ilyet keresek 38 sportos F
jún. 3. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!