Ez normális? Nem furcsa a viselkedesem?
Szóval oké fiatal vagyok, de az én koromban már mindenkinek volt barátja vagy legalább szerelmes volt. Viszont én még sosem, volt hogy egy fiu azt mondta járjunk de nem tudtam igent mondani. Mivel arra gondoltam hogy nem is ismer és egyébként sem akarok egy hetes "jarast". Inkább várok pár évet még tényleg kapcsolatom lehet. De picit zavaró hogy mindig kérdezik a fiúk és lányok hogy van e barátom, mikor azt mondom nincs akkor furán néznek rám,mikor elmagyarazom hogy miért nincs még furabban. Meg a viselkedesem sincs szerintem rendben. Szeretek beszélni,de hallgatni is kedves vagyok ügyetlen viszont ha kell nagyon talpra esett, és vitázni is szeretek de másokat megbantani nem, még ítélkezni sem szeretek, és nem nagyon tartozok egyik skatulyaba sem, nem vagyok páva,rocker,emo csak normális. Viszont nagyon Optimista vagyok és mindenben a jót nézem, mellesleg elég perverz is,nem tudok hazudni, nem vagyok olyan nagyon lányos hogy mindenre fúj,nézek fiús sportokat, és több fiú barátom van mint lány.De lányos is vagyok mert szeretem a szépen öltözködni. Szóval mások szerint ezek a tulajdonsagok nem igazán illenek össze. Lehet hogy lezbikus vagyok? De úgy a lányok nem vonzanak... Valaki aki volt hasonló helyzetben segítene? Vagy legalább nyugtasson meg valaki hogy viszonylag normális vagyok.
13/L
Szia!
Ebben nincs semmi szokatlan, aki aztmondja hogy AZ GÁZ hogy nincs 13 éves létedre pasid, vagy akármi, azt küldd el az anyjába. vagy annál is messzebb.
A gondolkodásmódod nekem kifejezetten tetszik, szerintem semmi para nincs, nemkell aggódnod:D tutiranemvagy lezbi hééé:D
Lesz Pasid, tényleg nem érdemes ezen rágódnod, viszont az 1 heteseket valóban kerüld, főleg ha első.! meg amúgyis :/
Én ittvagyok 20 évesen, és még csak most lesz bnőm. Na? Akkor miről beszélünk? :) Figyelj, lehet hogy azért nem is voltál még szerelmes se, se barát, se semmi, mert az élet valami jobbat tartogat számodra! Ezt vésd az eszedbe ;)
További szép estét! :)
Fel a fejjel:D
20F
13 éves vagy és azon gondolkozol, hogy lesz-e ilyen viselkedéssel barátod? Egy-két év és teljesen más leszel.
Jól írtad, gyerek. Ennyi idősen még gyerekek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!