Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Heló srácok! Mi az 5 legfontos...

Heló srácok! Mi az 5 legfontosabb dolog egy lányban számotokra?

Figyelt kérdés

2014. aug. 30. 02:04
1 2
 11/14 RobiRey válasza:

okos(egyértelmű ,h ne legyen egy idióta p*csa)

őszinte(nagyon ritka ahoz képest ,h alapvető tulajdonságnak kéne lennie)

kedves(mosolyogjon sokat de csak őszintén)

egyéni(ne legye egy újabb tégla a falban)

és a legfontosabb a tekintet(amivel ha rám néz egyből tudni akarjam ,h tényleg ki ő)

A mell és a fenék is fontos persze, egy pillanatnyi merevedéshez vagy egy fantáziáláshoz elég is.

2014. aug. 30. 03:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Legyen laza, ne ilyen karótnyelt 'minden helyzetben tökéletes kell legyek' fajta. Ne érdekelje túlságosan mások véleménye. Legyen valamennyire intelligens, hogy ha komolyan szeretnék beszélni róla valamiről, akkor felfogja a dolgokat. Legyen egyéni véleménye bizonyos dolgokról, amiről nincs az ne szégyelje. Illetve legyen szép, de csak annyira, hogy nekem tetszen, nem mutogatni akarom mint egy trófeát. Ha ilyen lány vagy, akkor írhatsz privit nyugodtan :D

F/25 - Budapest

2014. aug. 30. 15:26
 13/14 anonim ***** válasza:
* elírtam, nem róla akarok beszélni hanem vele :P Sorry, nem aludtam sokat.
2014. aug. 30. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:

kinézet

cukiság

stilus

spontanitás (nem tom hogy ezt igy lehet e mondani xD)

hűség

2014. aug. 30. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!