Meddig tart, amíg két ember összejön? (lent)
Nekem nagyon tetszett a párom, de ő engem le sem tojt. Írogattam neki, másfél hónap múlva már szerelmes volt belém.
Ha tetszenek egymásnak, ez rövidebb idő is lehet, főleg, hogy most már nem kell a postát használni, mert a net olcsóbb és gyorsabb.
44F
Nekem olyan 2-3 hónap kellett a szerelemhez, de ahhoz, hogy az az igazi teljes szívből jövő szerelem jöjjön, ahhoz évek. Mindegy, hosszú a történet ..
Amúgy változó.
Én Máj 3-án ismerkedtem meg a barátnőmmel, de én már szerelmes voltam 3. 4. nap után, azt mondta hogy ő kb 1 hét után :)
Máj 17-én jelentettük ki hogy mi egy pár vagyunk ^^
Hivatalosan a "járunk" az 1 hónap múlva, de előtte folyamatosan együtt lógtunk a baráti társaságban, mert "muszáj" volt-mind kettőnknek, hogy csak úgy talizzunk :D- utána alakult magától. Én nem számítottam rá, de a barátom már az első, második találkozásnál tudta, hogy kellek neki :D Végül is örülök, hogy így alakult :))
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!