Vannak itt olyan lányok, akiknek nem a bulizás a mindenük, nem agyonsminkelt plázacicák, nem részegednek le minden héten, nem a like-ok száma számít nekik, de azért ki is néznek valahogy? 20/F
Ilyen vagyok, vagy még több is ennél.. még is összet
örték a szívem.
18 éves lány..
Szóval szerinted,amelyik lány szeret bulizni, az csak is egy r.banc lehet?
Mert akkor ki kell, hogy ábrándítsalak (legalább is a részemről) :)
Én is imádok esténként kocsmázni, bulizni, és mégse vagyok egy plázacica. Csak bulikba sminkelem magam (de akkor se nagyon durván), szarok a facebookra, sose rakok fel képeket, sőt nem is fotózgatom magam. Képzeld, kitűnő tanuló voltam, most kezdem az egyetemet (egy elég nehéz szakon), és igen is vannak más fontos dolgok is a bulikon kívül (szeretek edzeni, mindig olvasok valami jó kis könyvet, sőt még wowozni is szoktam ;) ) Bulikba is azért járok, mert egyszerűen jól érzem magam, és nem azért, hogy egy este min. 5 sráccal smároljak. (ez a bulis barátnőimre is igaz)
A lényeg igazából csak annyi, hogy ezt a kérdésed egy kicsit sértőnek érzem, nem kell egyből ilyen sztereotípiát kialakítani. Ki tudja? Lehet, hogy életed szerelme egy partyr.banc lesz. :P
18/L
"Ki tudja? Lehet, hogy életed szerelme egy partyr.banc lesz. :P"
Ilyen fantaziakkal hiaba altatjatok magatokat. Kutyabol nem lesz szalonna...
én ilyen vagyok, és nincs barátom. (ezt csak 11eskének írtam, nem azért, hogy bárki is írjon)
21/L
# 16
"11eske" vagyok es orvendek, hogy van kivetel, de attol, hogy rad ervenyes meg a maradek 99%ra nem biztos, hogy igaz. Feltetelezem neked is siman lehetne baratod, csak tul valogatos vagy.
utolsó, amúgy bocsi a hangvételért, csak kicsit már a válaszok feldühítettek, meg alapból ez a hozzáállás. én az ilyesmit, hogy valaki meg sem próbálja, nem szeretem. de tényleg, ebben a korban már szinte mindenki úgy van a másikkal, hogy már biztos foglalt. pedig lehet, hogy nem. na mindegy, még egyszer bocsi :)
(és amúgy nem hinném, hogy válogatós lennék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!