Gynecomastia, valakinek volt?
azt olvastam hogy lehet hormonvaltozas miatt , de mar nagyon elegem van belole ...
Gatol az ismerkedesbe , nagyon cikinek erzem
foleg mivel kicsit mackos alkat vagyok jobban latszik
leadtam par kilot de nem valtozott .....
olvastam hogy van muteti beavatkozas , ha valakinek volt ilyen irja le legyszives hogy meddig volt , gatolta-e az ismerkedesbe
es meg egy kerdesem lenne eszrevettem ha nyomkodom akkor visszahuzodik , ha nyomkodom mit arthatok vele ?
elore is koszonom ! 16 F , es kb olyan 3-4 eve van
hany eves koromra mulik el ? kb
mondom hogy leadtam par kilot , nem mondanam magamat kovernek
Az én esetem is hasonló volt. 16 éves koromban beállt hormonváltozás miatt elmackósodtam, és megnőtt, kihegyesedett a bimbóm. Pontosan tudom hogy miről beszélsz mivel én is átéltem ezeket a dolgokat.
Mielőtt bármit is tennél, érdemes lenne levinned a testzsír % -odat kb 15 %-ra. ( olvass utána interneten hogy ez pontosan mit jelent. ) Én semmiképen nem ajánlok neked sebészeti beavatkozást, mivel a hormonháztartásod még semmiképp sem fejezte be a dolgát, így alakíthatsz rajta kb úgy 18-19 éves korodig. Mindenképp érdemes lenne egy szakértő véleményét megkérdezni abban az esetben ha a diéta nem segített.
Anno én is nyomkodtam, csípkedtem, csak hogy visszahúzódjon a bimbó a " normális" állapotába, de sajna amint meleg érte visszament a kúpos állapotba. Bajod nem lesz tőle, de semmiképp sem megoldás.
( ui.: 2 hete estem át egy ilyen jellegű műtéten, szal ha abban gondolkozol, azt is le tudom írni. )
Remélem segítettem. _
Ha kérdésed van írj bátran!
Ádám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!