Miért csábítgatnek el 12 évesek, amikor én nem is az ő korosztályuk vagyok, miért ilyen tapadósak a kislányok?
Figyelt kérdés
Amúgy azt mondják cuki vagyok és fiatalabbnak nézek ki a koromnál, de azért ez már tényleg durva, csak a héten 3 12 éves kislány talált meg fb-n, mert hát képről bejövök nekik.2014. aug. 29. 15:40
2/7 anonim válasza:
Ott a leírásban a válasz. Mert cukinak tartanak.
3/7 anonim válasza:
Manapság ez a menő. Egyébként hány éves vagy?
4/7 anonim válasza:
Így vagyok én is, bár engem nem zavar. Kedvesen hárítom őket. :)
19F
5/7 anonim válasza:
Engem is folyamatosan ezzel nyüstölnek, és tapadnak rám a buszon, pedig már 19 éves vagyok...
7/7 anonim válasza:
Jaj ti szegények. Irigykedjetek rám, aki olyan pattanásos voltam tinédzserkoromban, hogy mindenki elfordult vagy csúfolt érte. A ku.rva erős gyógyszer amit 1 évig szedtem meg nem használt viszont maradandó károkat okozott:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!