Nem tudom eldönteni, hogy egy srác flörtöl-e velem?
Tegnap a haverjaimmal lógtam, de ott volt az új tag is.... a neve: Zoli
Amikor Zoli vmit magyarázott/mondott, azt mindig nekem mondta, aztán a házunk előtt szokott állni! :D
Igent vagy nemet írjatok válasznak!!!!
Igen vagy nem.
Te kérted...
Komolyra: kevés az infó. Mit csinál a házatok előtt?
több infóóót
mikor volt ?(órakor)
hol volt?
mit mondot?
utána mondom
4# Nem tudom pontosan, van amikor reggel kb. 9-kor jött elénk, de volt, amikor már sötétedéskor....
Előttünk volt
Hát akkor épp találtam 3 kiskutyát amikor a temető melletti földúton bicikliztem. Erre mikor hazaérek velük, ott termett Zoli. Megkérdezte, h mik vannak a biciklikosaramban, és azt hitte először, h tengerimalacok.... :D Mondtam neki, h kiskutyák. Erre megkérdezte, h segíthet e valamiben. ÉÁn mondtam neki, hogy nem hiszem, erre ő megkérdezte, h hol találtam őket. Én mondtam, h a földúton. Erre ő elment megnézni, hogy nincs e a közelen egy kutyá. Mi közben felhívtuk a menhelyt, és mondtuk, h találtunk 3 kiskutyát. Ekkor miután visszaért Zoli el akartunk volna indulni kocsival a menhelyre. Erre megkérdezte, h mivel megyünk oda, erre én mondtam, h kocsival, ő meg erre Azt mondta, h ha biciklivel mentünk volna oda, akkor jött volna velünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!